• 3D Принтер – LIQUID CRYSTAL PRECISION 1.5

   Photocentric
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   за производство на дентални протези от т.н. дигитални отпечатъци, водачи за импланти, модели за формоване на прозрачни ортодонтски шини, модели за отливки, както за създаването на подробни и точни модели за обучение и симулиране на операции по дентална хирургия и протезиране.

   Предимства:

   Възможност за увеличаване на точността на принтера, предлага повишена надеждност за отпечатване на големи, твърди части и малки сложни детайли.
   Вграденият LCD панел предлага 2К разделителна способност и осигурява изключителна висока разделителна способност и прецизен триизмерен печат с дебелина от 25 микрона (0.025 мм), и точността на XY е впечатляваща 47 микрона (0.047 мм).
   Photocentric Studio – подобен и лесен софтуер, с който независимо дали сте професионалист или професионалист бързо и достъпно ще ви помогне, редактирате и спреете триизмерни файлове. Всичко това само от един софтуер!
   Стабилен и силен модул – не се нуждае от поддръжка и дава възможност на устройството да работи с увеличена точност. Осигуряването на повишена надеждност за отпечатване, както на големи, така и на малки сложни детайли.
   Силата на печатния поток – Отворен и лесен за употреба, Printflow3D е създаден, за да направи печатът по-бърз и по-лесен. С вграденото USB за секунди вашите файлове са в устройството и то е готово за работа. 
   7-инчов сензорен дисплей – възможност за безпроблемно и бързо управление на принтера и превключване на работата с него в интуитивна “детска игра”.
   Системата за еднократна употреба – принтер е снабден с два контейнера за еднократна употреба, която се нуждае от повторно използване и се подобрява производителността на печата. Икономическата цена ви дава възможност да купите нова вана, или да я обновите, когато е необходимо.
   Гарантирайте си европейско качество на разумна цена с PRECISION 1.5 Liquid Crystal! 
   Той осигурява двойно по-добра прецизност на детайла и двойно по-бърз и безпроблемен процес на принтиране!

   Технически данни:

   Технология – Daylight Polymer Printing
   Тегло: 15кг
   Спецификация на LCD екрана: 5.5” (2560x1440 px)
   Свързаност: USB
   Контрол на 3D принтера: Интерактивен 7” сензорен екран
   Oбемна изграждане: 121 х 68 х 160 мм
   Размерна 3D принтера: 38 х 35 х 59 см (W) x (D) x (H)
   Дебелина на слоя: 25, 50, 100 микрона
   XY плътност на пиксела: 47 микрона
   Скорост на втвърдяване при 100 микрона: 4-11 сек на слой (в зависимост от смолата)
   Захранване: 100–240 V
   Софтуер: PhotocentricStudio