• ВТОРА конференция на Dental Tribune в Интер Експо Център - София

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   С предварителна поръчка

   17 Май 2017

   По време на Булмедика - Булдентал 2017 и в рамките на втората Dental Tribune  конференция, в Интер Експо Център - София - ЗАЛА ПИРИН, фирмите Медикал Депо РиК и Дентасвет Ви канят на следните практически занятия:

   13:15 – 14:30 Уъркшоп:  “3D принтиране с SHERAeco-print 30. Проектиране на модели със специализиран софтуер DWOS ”

   Водещ:  збт. Ева Бергхаус, Германия                                                                    

   В практическия курс ще бъдат показани различни по вид и степен на завършеност модели, ще наблюдавате изработката на предварително подготвен естетичен модел от начало до край. Докато моделът се принтира, ще бъде направен дизайн на  друг модел на компютър с помощта на DWOS софтуер. След като моделът бъде готов, ще бъде свален от принтера и ще му се направи финална обработка.

   Цена: 40лв.  /  Групата е ограничена до 20 участника.

    

   15:45 – 16:30  Уъркшоп:  „Демонстрация на работата на Интраорален скенер, Скенер на модели, Машина за фрезоване и дискусия за приложението им за изработване на дентални протези.”

   Водещ: збт. Патриция Миалковска, Полша                                                      

   Демонстрация на скенер inEOS X5, машина за фрезоване inLab MC XL и софтуер inLab SW 1.5. Ще бъде показан процесът на сканиране и възстановяване на единичен зъб за около 15 минути. Дизайн на коронка със специализиран софтуер и фрезоване. Ще бъдат показани клинични случаи от практиката - цяло съзъбие от временни до постоянни зъбни конструкции. Всеки от участниците в уъркшопа ще може да изпробва софтуера за дизайн, като за целта ще бъдат подготвени 5 до 7 работни места. На всяко работно място ще работят до трима участника.

   Цена: 40лв.  /  Групата е ограничена до 20 участника.

    

   16:45 – 17:30  Уъркшоп:  „Високополимерните композити – какво да очакваме от работата с тях. CAD-CAM техника 2 в 1.”

   Водещ: збт. Стоян Христов, България                                                            

   Нанокомпозитни технологии и  високополимерните лабораторни композити в ежедневната дентална практика. Фрезоване на предна зъбна конструкция от четири зъба от възстановителен материал на основата на Peek за стоматологията – BioHpp и изграждане на естествено изглеждащ вторичен скелет с цвета на зъбите с HIPC материал. Проектиране и дизайн върху готови модели.

   Цена: 40лв.  /  Групата е ограничена до 20 участника.