• Стоматологичен юнит Anthos L6

   Каталог - Специална цена по запитване
   Anthos, Italy
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   Изчерпан

    

   Клас L6

    

   Пациентският стол се характеризира с  идеално синхронизирано движение на облегалката с 18 см изместване напред на седалката. Така стоматологът печели по-голямо работно пространство и си запазва настройките на работната зона. Освен това, пациентът не усеща компресия в гърба и има по-голям комфорт, отколкото на традиционните столове. Има и избор на облегалки (тесни или широки) и тетиери, съобразени с възможните различни работни навици на доктора.

    

   Лекалския блок е окачен на пантографско рамо с пневматична спирачка

    

   L6 Continental – горно окачване на инструментите в лекарския блок

    

   L6 Continental Hybrid – горно окачване на инструментите в лекарския блок и възможност за позициониране на сестринския блок от ляво или от дясно на пациентския стол

    

   L6 Side delivery – долно окачване на инструментите в лекарския блок, който е монтиран на конзола с придвижване паралелно на пациентския стол

    

    

   БАЗИСЕН ПАКЕТ

   ЛЕКАРСКИ БЛОК - монтиран на двойно рамо с вертикално позициониране до 46 см. пневматична спирачка; - държач със сменяема помощна масичка на лекарския блок за две стандартни тарелки; - Независимо спрей регулиране на всеки инструмент; - кобилици със заключваща система за връщането на инструментите (без спрей ръкохватката); SideFlex технология, позволяваща латерални движения на кобилиците (опция); - независимо спрей регулиране на всеки инструмент;-  O.D.R.система с автоматичен въздушен поток за почистване на инструментите от остатъчни течности или твърди частици след употреба; - съдържа маса с възможност за активиране до 6 работни гнезда за инструменти  (6-тото гнездо е опция и на него може да се активира  интраорална камера или фотополимерна лампа).

   Включени инструменти:

   ü МОДУЛ С  6-ФУНКЦИОНАЛНА СПРЕЙ РЪКОХВАТКА с метален корпус и права канюла, разглобяема и автоклавируема ръкохватка

   ü МОДУЛ С ТУРБИНЕН ШЛАУХ 4-ПЪТЕН MIDWEST  със светлина

   ü МОДУЛ С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БЕЗЧЕТКОВ МИКРОМОТОР с LED светлина ANTHOS type i-MMr L (100 – 40 000 rpm/Въртящ момент 3,3 Ncm), не е автоклавируем, с функции: терапия, ортопедия.

   БЛОК ЗА УПРАВЛЕНИЕ с LCD touch дисплей за визуализация и контрол на параметрите на инструментите и хигиенните устройства (опция). Графични икони сигнализиращи активната функция. Клавиатура за контрол на: - движения на стола; - активиране на програмата на пациентския стол за изплакване; -  автоматично връщане на пациентския стол в изходно положение; – запаметяване на 4 работни позиции;  - бързо настройване на  скоростта/мощността на инструментите; - ON/OFF (вкл./изкл.) светлината в инструментите; - избор на обратен ход на въртене на микромотора; - ON/OFF (вкл./изкл.) осветителното тяло и активиране на композитен режим  (само опция за Venus LED MCT и Venus LED); - пълнене на вода в чашата и изплакване на плювалника; - ON/OFF (вкл./изкл.) на система за дестилирана вода SHS (опция); - Активиране на ENDODONTIC режим, с i-MMs мотор (опция); - локализация на апекса на дисплея (опция); - моторизирано движение на купата (опция);  

    Воден блок, монтиран на пода, снабден със сваляема керамична купа (стъклена – опция)  с възможност за въртене на 270º.Сваляем и дезинфекцируем пълнител за чашата и стъклен държател към нея.

   АСИСТЕНТСКИ БЛОК, монтиран на рамо с  3 гнезда (5 гнезда опция) - 2 за аспирационни канюли (със сваляеми и автоклавируеми куплунзи) и за допълнителни опции като шпрей ръкохватка, фотополимерна лампа, вградена камера CU-2 и др.;

   Клавиатура за контрол на:- таймер за пълнене на чашата с вода и изплакване на плювалника; - движенията на пациентския стол - активиране на програмата на пациентския стол за изплакване и връщане в изходно положение;   - активиране на системи Bioster / Flushing (опция); -  система за дестилирана вода SHS (опция)

   Подготвен за включване към аспирационна система с2 филтъра и  2 шлауха за 1 малка и 1 голяма канюла

   Спиране на аспирацията: ON/OFF (вкл./изкл.) на системата за аспирация чрез контролно табло в основата на пациентския стол.

   ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО Venus Plus - L LED NO TOUCH - интензитет на светлината 50 000 Lux, температура на цвета 5 000ºK, плавно регулиране на интензитета, безконтактно включване, старт с постепенно увеличаване на интензитета, 3 степени на свобода на позициониране, херметически затворен защитен преден екран.

   МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ПЕДАЛ със следните функции: - активиране и плавно регулиране оборотите / скоростта на инструментите; - активиране постъпването на въздух и изплакването на тръбите (W.C.S система); - активиране на програмите на пациентския стол за изплакване и автоматично връщане в изходно положение;  - джой-стик за управление движението на пациентския стол.

   СТОЛ ЗА ПАЦИЕНТА ANTHOS А1.3 L с голям стандартен гръб (Nordic или малък стандартен опция),  електромеханично задвижване и  вертикално движение от 36 cm. до 79 cm.; товароподемност 190 кг.; тренделенбург движение синхронизирано с хода на облегалката и седалката; - система за сигурност  – блокира движенията на стола при непредвидени ситуации; Тетиера: двойно артикулираща с ръчно стопиране, настройване на височината; Тапицерия безшевна, удобна за почистване SKAI тапицерия; Подлакътник ляв

   КОНТРОЛНО ТАБЛО  Вградено в пациентския стол с възможност за ON/OFF (вкл./изкл.) на пневматичните, хидравличните и електрическите връзки. Въздушни и водни филтри; (230V-50Hz захранване). Стабилизатор на напрежението.