• Anthos Low A Platinum

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   С предварителна поръчка

   Серия автоклави  A17Platinum / A22 Platinum / A28Platinum

   Клас В – Anthos

   50 цикъла с 5 литра чешмяна вода 

   Нанокерамичният рециркулационен филтър, вграден във вторичния резервоар, дава възможност за дестилация и пречистване на водата, така че да може да се използва повторно в следващия цикъл на стерилизация. Вграденият сензор за проводимост осигурява съответствие с параметрите на качеството на водата, тъй като предпазва вътрешните компоненти на машината от излишна вар. Общата консумация е 5 литра на 50 цикъла, което означава приблизително. 100 мл / цикъл 

   Характеристики:

   6 стерилизационни програми и възможност за настройване на индивидуален цикъл. 3 тестови  програми Helix, Vacuum и комбинирана. По-бързи цикли. Троен фракционен вакуум (със стандартна вакуум помпа). Вакуумно изсушаване.

   7.00" цветен сензорен дисплей. 

   Вграден филтър за почистване и рециркулация на използваната вода. Сензор за проводимост на вода.

   Вграден софтуер "DataSter" за автоматично изтегляне на отчетите от циклите към компютър. Вграден софтуер "MyTrace" за проследяване на стерилизационния цикъл на инструментите за даден пациент, чрез свързване с баркод. Този основен софтуер завършва процеса на стерилизация и осигурява легална защита на зъболекарите и проследяемост на циклите. 1-но годишен лиценз за използване на облачно пространство Di.V.A, за съхраняване на информация. Готови за дистанционна сервизна подръжка с EasyCheck. Вградено Wifi. Възможност за прехвърляне на данни на компютър чрез USB порт. RS 232 порт.

   Възможност за свързване с мрежов Wifi принтер (опционален принтер), който може да бъде свързан към локална мрежа и позволява печат на докладите за цикъл на стерилизация върху термична хартия, етикети, описващи цикъла или етикети за баркод за идентификация на товара. 

   Вътрешна и външна LED лента за комуникация чрез цветове. Вградения светодиод на вратата предоставя  непосредствена информация на потребителя за състоянието на машината,  като промяната на цветовете е според различните фази на работа. Потребителят ще може да разбере с един поглед коя е текущата фаза на стерилизатора, дори на разстояние.

   Автоклавът е проектиран и произведен според изискванията на Европейските директиви и стандарти и е лесен за използване, благодарение на графичния дисплей и инсталирания софтуер за управление и контрол. Камерата е направена от електро-полирана неръждаема стомана което гарантира нейната дълготрайна употреба. Ръчно пълнене отгоре с дестилирана вода. Има допълнителни опции за автоматично пълнене или пълнене отпред чрез изведени отпред връзки. Директна дренажна система. Автоматичното затваряне на вратата гарантира ефективността на уплътнението. Патентованата електромеханична система с тройна защита осигурява заключване на вратата преди всеки цикъл, и запечатване на камерата. Системата за изсушаване с автоматично избиране на времетраенето според количеството инструменти в камерата гарантира винаги сухи инструменти след завършване на процеса. Произвежда се в Италия.

   Абсолютната безопасност се гарантира и от системата за самотестване, която сигнализира за необходимостта от даден тип поддръжка, като например:

   • Подмяна на бактериологичния филтър
   • Почистване на филтъра на камера
   • Подмяна на уплътнението на вратата 
   • Цялостно обслужване

   Захранващо напрежение: 220-240V / 50Hz   (2300W)