• MICRO SMART - Аспирационен апарат - CATTANI

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   Изчерпан

   MICRO-SMART без кутия, изх. мощност 1.12 kW – 6.3 A, макс. дебит 916 лит./мин., за 1-2 работни места, шум 64 dB - 71 dB
   035050

   Интуитивна мокра аспирация

   Изходен ток: 1-4 A / макс. засмукван аерозол 916 l /min. / макс. налягане при непрекъсната работа:2100 mm H2O
   Размери (артикул 035060): Шир.=371 mm, Дълб.=344 mm, Вис.=600mm, Тегло=22,5 kg

   Micro Smart е проектиран да осигури аспирация за 2 апарата (достига налягане от 21 kpa). Предлага се и с амалгам сепаратор, който работи почти по същия начин като амалгам сепаратора на Turbo Smart. Може да се оборудва и с клавиатура, която може да се монтира дистанционно (необходим е телефонен кабел за свързване на Micro Smart с клавиатурата). Посредством клавиатурата, аспирацията лесно може да се превключва между различни предварително зададени работни нива.

   Програмиране на аспирацията

   Micro Smart може лесно да бъде програмиран с различни аспирационни настройки (предназначени за HVE, хирургия и слюносмукател). Когато апаратът е инсталиран, различните настройки могат да се зададат точно според изискванията на оператора.
   Например, HVE трябва да се настрои на висока скорост (и следователно високо засмукване на аерозол). С едно натискане на бутона, Micro Smart автоматично ще коригира предварително зададеното работно ниво.

   Забележка: По желание Micro Smart може да бъде използван само с една зададена настройка (в който случай работи точно като стандартен Turbo Smart, регулирайки скоростта си в съответствие с налягането в системата).