• SprintRay Pro Cure 2 - 3D UV камера за втвърдяване на фотополимери

   SprintRay (САЩ)
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   ProCure 2 3D UV камерата за втвърдяване е най-бързата на пазара. Благодарение на добре обмисления дизайн, устройството осигурява равномерна обработка дори на сложни зъбни модели само за 5 минути.

   Бързо равномерно втвърдяване - Камерата ProCure 2 използва патентованата Light Motion Engine - две светодиодни матрици излъчващи светлина с дължина на вълната 385nm, за да осигури перфектно, равномерно втвърдяване на всеки материал от всички посоки. Локализираната обработка (360°), позволява да бързо втвърдяване на модела, без използване на фоново нагряване и без необходимост от предварително подгряване. Дизайнът на камерата е базиран на термодинамика, която поддържа постоянна температура вътре, а външната страна не се нагрява, което предотвратява риска от изгаряне.
   Удобен интерфейс - Камерата ProCure 2 е оборудвана с цветен сензорен дисплей и мощен компютър с възможност за бързо търсене на програми за всеки материал. Устройството може да бъде свързано към мрежа чрез Wi-Fi, за да се синхронизира с облачни услуги, които автоматично актуализират профилите за обработка и материалите. Можете да намерите и стартирате желаната програма само с няколко щраквания. Има USB порт.
   Капацитет - подвижната тава е лесна за премахване, което в комбинация с просторна камера 23,5×23,5 см (до 20 дъгови протези наведнъж) и висока скорост осигурява удобна масова последваща обработка на модели.
   Скорост на обработка - Моделите се втвърдяват с ProCure 2 за по-малко от 5 минути, 12 до 25 пъти по-бързо, отколкото с други камери за UV втвърдяване. Тази скорост се постига чрез използване на ултравиолетово лъчение и топлина едновременно.

   Време за обработка с ProCure 2 на:
   Оклузални шини - 4 минути
   Стоматологични модели - 2 минути
   Брекети - 2 минути
   Мостове - 5 минути
   Хирургически шаблони - 2 минути
   Подвижни протези - 2 минути