• Зъботехническа CAD/CAM система inLab

   Dentsply Sirona – Германия ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКТ ДО 23-12-2022
   Sirona
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   С предварителна поръчка

   inEos Х5 - Лабораторен CAD/CAM скенер - 5 аксиален,

   както с напълно автоматично, така и с ръчно сканиране, автофокус, голяма точност и прецизност (< 12 µm), висока продуктивност благодарение на високата скорост на сканиране и възможност едновременно да се сканират няколко мостри или артикулатор, има специален държател, иновационно позициониране на моделите по 5-оси, отворен интерфейс – опция експорт на данни на модели или възстановявания в STL формат, включен е Компютър inLab 4PC 64bit (без монитор).

   Софтуер за заснемане inLab SW с включен CAI лиценз за заснемане (има възможност за съвместна безлимитна работа с inLab CAM софтуер за фрезоване, има възможност за импортиране на данни за възстановявания в STL формат)
   Преимущества:
   Осигурява несравнима прецизност, лесно управление, по-бързо сканиране и широка гама от приложения.
   Автоматизация: Уникалната концепция за управление е програмиран за максимална ефективност при автоматично сканиране и е допълнена с възможност за ръчно сканиране
   Скорост: Иновационната 5-осева технология на сканиране със специален държател за точно определяне на областта на сканиране осигурява бързо автоматично позициониране на модела.
   Точност: Новата технология на сканиране осигурява несравнима точност и дълбочина на изображението. Заедно с автофокуса, тази технология осигурява идеална платформа за моделиране и изработка на окончателното възстановяване.
   Автоматично прихващане на изображението. Бързо и надежно автоматично сканиране на модели и отпечатъци.
   Широк работен диапазон. Позволява да позиционирате най-популярните артикулатори и дава неограничен достъп към моделите в ръчен режим.
   Сканиране на няколко отпечатъка. Едновременно сканиране на няколко отпрепарирани отпечатъка, с ясно различаване на границите на препарация.
   Сканиране за рекордно време. Благодарение на голямото поле на сканиране можете автоматично да сканирате оклузионните повърхности на цялата челюст за прибл. 10 сек.
   Ръчно сканиране. Бързо и ефективно за прости реставрации.

   inLab CAD СОФТУЕР за дизайн и проектиране на дентални протези

   БЕЗ ГОДИШНИ ЛИЦЕНЗНИ ТАКСИ!
   ИМПОРТ – ЕКСПОРТ НА STL ДАННИ!

   Поддържани формати на данните:
   *.lab
   *.dxd
   *.cdt – импорт на само сканирани данни от inLab 3D v3.8x
   *.3si / *.3se (3Shape) - възможно с Модул Interface
   *.ssi – възможно с Модул Implantology
   *.stl (импорт /експорт) на данни за модели и възстановявания - възможно с Модул Interface
   *.cam – експорт на данни за възстановявания към CAM софтуер

   Основен модул на софтуера inLab CAD SW basis за проектиране и дизайн на инлеи, онлеи, винири, корони, мостове и рамкови конструкции, модели, кепета, многослойни възстановявания и др. като виртуален артикулатор и дизайн на усмивка (Smile Design). Достъп до Sirona Connect портал.
   ***Наличието на този модул е необходимо условие за добавяне на всички други допълнителни модули към софтуера.
   Биогенерични настройки - цялата сканирана челюст се използва като биогенерична основа за автоматични предложения за възстановяване. В допълнение потребителят има възможност да използва зъбни библиотеки за първоначалното предложение. Виртуално поместване (ситинг). Елемент на гингива. Нов inLab Check plugin.

   Connect Case Center Inbox За да качване или сваляне на данни от портала Connect Case Center и връзка с лекари и лаборатории, регистрирани в него.

   inLab SW License Module Interfaces
   за вкарване (импортиране) на данни със сканирани изображения в STL формат; експорт на данни за възстановявания в STL или XML формат; експорт на данни със сканиране в 3Shape формат; експорт на проекти на модели в STL формат; експорт на Sirona Connect сканирани данни или модели в STL формат.

   inLab SW License Module Implantology
   за проектиране на индивидуални абатмънти, многослойни структури върху абатмънти, директно завинтвани мостове и барове, хирургически водачи, както и връзка със софтуер Open GALILEOS Implant.
   SCREW-RETAINED BRIDGES AND BARS
   С inLab SW директно завинтвани мостове и барове може да бъдат проектирани от много-елементни абатмънти Medentika® и nt-trading. Сканирането на позициите на имплантите изисква скенер inEos X5. В допълнение са разработени, специални сканиращи тела (inPost), за да определят позицията на импланта. За дизайна може да се създаде и отделен елемент на гингивата. След това задачите могат да бъдат импортирани в софтуера inLab CAM и да бъдат фрезовани в устройство inLab MC X5.
   Хирургически водачи CEREC SURGICAL GUIDE 2 могат да бъдат проектирани заедно със софтуер за планиране на импланти Sicat Implant. Ако хирургическият водач е изработен с апарат inLab MC X5, той може да се разпростира върху цялата челюст и да включва няколко пробивни отвора.

   inLab SW License Module Temporary Dentures
   позволява проектирането на телескопи, барове, прикачени части и отливки на модели.
   PARTIAL REMOVABLE DENTURE
   Частични сменяеми протези проектирани с inLab SW и съответния plug-in inLab Partial Framework. Сканирането се извършва в софтуера inLab и впоследствие се изпраща в приставката за проектиране.

   Машина за фрезоване и шлайфане inLab MC X5

   inLab MC X5 е 5 аксиален по отношение на машинната кинематика, с високочестотен мотор с мax. 60,000 rpm.
   Има няколко режима на работа – фрезоване и шлайфане на дискове и блокове, в три режима – мокра, суха обработка и комбинирана с лесно преминаване от едната в другата.
   Обработва материали на всички известни производители на пазара като VITA Zahnfabrik, Ivoclar Vivadent, Dentsply, Merz Dental, 3M ESPE, GC и др.
   Инструментите, с които работи включват твърдосплавни фрези и диамантени шлифовъчни борери. Смяната на инструментите е напълно автоматична от магазин с до 6 различни инструмента. Обработва стандартизирани дискове с диаметър 98.5 мм и височина до 30 мм. и Блокчета с р-ри до 15,5*19*40 mm, от I8 до B40L, както и блокчета с дентинова структура и мезоструктура. Материалите може да бъдат използвани ефективно и икономично, благодарение на функциите за управление на дисковете и т.н. нестинг (групиране на множество ресторации). Има специално разработен държач за блокчета, който може да бъде зареден с до 6 блокчета от различни видове едновременно. Така апаратът е проектиран да бъде универсална лабораторна единица за голям брой приложения и за обработка на циркониев оксид, полимери, композити, восък, стъклокерамика, хибридни керамики, метали CrCo и Ti. inLab MC X5 е с изключителна прецизност и точност на обработка +/- 12 μm.
   Индикации: Мостове, напълно анатомични корони, инлеи, онлеи, фасети, многослойни мостове, мостови конструкции, редуцирани корони, имплант барове, восъчни модели, абатмънти, атачмънти, телескопични корони.
   Производителност и разход на материали:
   Дискове от цирконий ~ 20-23 зъба
   Дискове от пластмаса, керамика, литиев дисиликат, метал ~ 30-32 зъба
   Време за изработване на 1 коронка фул контур от Zi ~ 10 мин., от керамика и пластмаса ~ 15-16 мин.
   Софтуер за фрезоване inLab SW с включен CAM лиценз за безлимитна работа (мелене и фрезоване), както и мпортиране на данни за възстановявания във отворен формат .stl, .3ox (3Shape®) или .constructioninfo (exocad®)
   Може да работите с няколко машини едновременно от един софтуер.
   Не се чака изчисляване на пътеките за фрезоване.
   Индивидуално определяне на нивата на детайлност за различни режими на производство (брой стъпки на процеса, разстояния на пътя и скорост на обработка). Специфични за материала стратегии за фрезоване и шлифоване на оклузални и вътрешни детайли за довършителни работи, качество на повърхността или намаляване на ширината на шините. Произведените реставрации и използвани заготовки могат да бъдат преместени в архива ръчно или чрез автоматичен процес.

   Съдържа:
   - License drive
   - Външен резервоар за охлаждане
   - Държател за блокчета
   - Държател за борери – 2 бр.
   - Борери (3 карбидни за PMMA, 3 карбидни за Циркониев оксид, 3 борера за керамика)
   - Охлаждаща течност Dentatec
   - Филтър
   - Кабели и др.
   Аспирационен юнит - CEREC Suction device 230V

   Пещ inLab ProFire

   Високо-температурна пещ за синтероване на цирконий, подходяща за синтероване на всички керамични материали на базата на ZrO2, предлагани на пазара, до максимална температура от 1650 ° C. В допълнение към конвенционалните процеси на синтероване, също е възможно да се програмират зададени от потребителя бързи процеси със скорост на загряване 120 ° C / min.

   Предимства на inLab Profire:
   • Работа чрез интегриран сензорен дисплей и интуитивен потребителски интерфейс
   • Свободен избор на програми и валидирани предварително конфигурирани програми
   • Опция за актуализиране чрез USB за добавяне на нови програми за нови материали
   • Бързо синтероване с максимална скорост на загряване от 120 ° C / минута.

   Размери 36х54х78 см. – 65 кг. Захранване 200V-240V / 50-60Hz, Номинална мощност 3500 W.

   ЗАБЕЛЕЖКА: Ще е нужен и компресор. Системата работи със сгъстен въздух.