• inLab MCXL – апарт за изработка, фрезоване и шлайфане на дентални протези - Dentsply Sirona – Германия

   Специална цена по запитване
   Sirona
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   Изчерпан

   inLab MCXL  – апарт за изработка, фрезоване и шлайфане на дентални протези - Dentsply Sirona – Германия

   Това е автоматизирана CAD/CAM система, предназначена за зъботехническите лаборатории, за изработка на керамични конструкции - инлеи, онлеи, фасети, корони и циркониеви скелети за мостове и Широка гама от материали като циркониев оксид, полимери, силикатни керамики и NP-метали (Wet grinding of pre-sintered non-precious metals (inCoris CC).

    

   Съдържа:

   - inLab MC XL режеща фреза с 4 мотора и с бар код четец;
   - CAM софтуер inLab 15.0 за управление и безлимитно фрезоване. Чрез добавяне на допълнителни модули към софтуера са възможни дизайн и проектиране (CAD софтуер) и работа (импорт / експорт) с STL данни.

   - Допълнителни аксесоари.

    

   • Възможност за работа с с максимален размер на блокчетата 85х40х22 мм., така че да могат да се изработват мостове до 12 елемента. Не работи с дискове.

   • само Мокра обработка (скоро ще е възможна и опция за суха работа)
   • Изключително висока продуктивност. 
   • Прецизност и точност - 18 μm
   • Висока скорост на работа:4 елементен мост от циркониев оксид се изработва само за 40 мин., а корона от фелдшпат керамика за 10 мин.

   • Работи и с 20 mm диамантени борери с автоматично захващане.
   • 4 мотора, два от които могат да бъдат снабдени както с резервни диамантени борери от същия тип (при счупване на инструмент работата да не спира), така и с такива от различен тип, което позволява различни керамични материали да бъдат използвани. 

    

   ПРЕИМУЩЕСТВА:  

   Големият капацитет на inLab MC XL предлага допълнителни предимства, като например:
   • голям обем фрезоване, като могат да се обработват големи по размер блокове за създаването на мостове с до 12 елемента. Макс. Р-р на блока 85 x 40 x 22 mm. Напълно анатомично мокро фрезоване на силикатна керамика и метали. Изработване на евтини реконструкции от циркониев оксид с възможност за комбиниране на множество елементи в един блок.

   • Иновации: „Extra Fine” опция за шлифоване на стъклокерамика. Използват се инструментите и на 4-те мотора, като два от тях са заредени със специални супер фини диамантени борери. Така се постига много фина и детайлна обработка на фисурите, гладки повърхности, правилни криви и интердентални детайли за мостове.

   Създаване на хирургически шаблон въз основа на данните  от проектирането. Управление на всяка фаза в имлантологията – от 3D рентгеновото изображение до окончателната CEREC протетична  реставрация. Интегриране на CEREC данните в SIDEXIS XG софтуера и Определяне на оптималната позиция на имплантант.

   • Има Възможност за сканиране на обикновените отпечатъци и директно Фрезоване на модели.

   • Максимално удобство - четирите мотора могат да бъдат оборудвани с резервни диамантени борери от същия вид или с диамантени борери от различен тип, така че да има възможност да се фрезова широка гама от различни керамични материали.
   • Голям резервоар за вода с филтър, текстов дисплей, камера с голяма врата и голям капацитет и цветно осветление. Чекмеджета за съхранение на консумативи и аксесоари.