• AIRFLOW® Prophylaxis Master универсален апарат за дентална профилактика

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Създаден за интензивна професионална употреба, устройството се отличава с уникална ергономичност, висока точност, лесна поддръжка и съответства на най-високите хигиенни стандарти. AIRFLOW® Prophylaxis Master е проектиран с най-високи стандарти за производителност, безопасност и комфорт, специално създаден, за основните процедури на Guided Biofilm Therapy - профилактика на кариес и пародонт и поддържане на здравето на зъбите, създаден за интензивна професионална употреба.

   PIEZON NO PAIN

   Може да доставя 32 000 линейни осцилации в секунда без никакво странично отклонение, осигурявайки предвидим и прецизен резултат от лечението. Също така има вградена динамична функция за реакция, която постоянно адаптира изходната мощност към приложената сила за максимален комфорт на пациента.

   ВИСОКОПРЕЦИЗЕН СПРЕЙ

   Накрайникът PERIOFLOW® осигурява минимален инвазивен достъп до пародонтални джобове, възстановявания и импланти, без да е необходимо да се отстраняват корони или протези, благодарение на тънкия си дизайн и високопрецизен спрей.

   ЕРГОНОМИЧЕН НАКРАЙНИК

   Елегантни и леки наконечници за по-голяма сръчност и по-малко умора в ръцете. С живот от над 1000 цикъла на стерилизация се наслаждавате на несравнима издръжливост.

   КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

   Уникална функция за контрол на температурата и 5 нива за избор. Изберете между неотопляеми, 25 ° C, 30 ° C, 35 ° C и 40 ° C - идеален за деца, чувствителни пациенти и повторни ангажименти за профилактика.Технически данни:

   ВКЛЮЧВА:

   1. PIEZON® HANDPIECE
   2. HANDPIECE AIRFLOW®
   3. PERIOFLOW® HANDPIECE
   4. КАПСУЛА - Прахообразната капсула AIRFLOW® е изработена от полимеризиран удароустойчив и химически устойчив материал, предлагайки значителни печалби от ефикасност и ергономичност с голям капацитет.
   5. СИСТЕМА ЗА ХЕРМЕТИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА - Нова модерна система за херметизиране на въздуха под налягане и понижаване на налягането за секунди с вградена магнитна връзка.
   6. БУТИЛКИ - Оборудван с 2 прозрачни бутилки: PIEZON® и NIGHT CLEANER. Бутилката PIEZON® е снабдена с възможност за използване на конкретни дезинфекционни разтвори, както и дестилирана вода. Бутилката NIGHT CLEANER осигурява почистване и дезинфекция в края на деня.
   7. ИНТЕРАКТИВЕН СЕНЗОРЕН ПАНЕЛ - Прост и ергономичен, новият EMS панел за докосване се предлага с интерфейс, отговарящ на 10 нива, който регулира ръчно нивото на мощност AIRFLOW® и PIEZON®. Той също така включва регулируема функция за контрол на температурата и силата на звука, включваща уведомления за звука и напомняне за поддръжка.
   8. НОВ ШЛАУХ - Устойчив и по-ефективен, новият шлаух на EMS има система "plug-and-play", която лесно се отделя и се обслужва лесно. Накрайника за впръскване с прах за полиране е изработен от хирургична неръждаема стомана за по-дълъг живот. Държача за ръкохватката е с вградена система за автономно захранване с вода.
   9. ПЕДАЛ - Безжичен педал за крака от неръждаема стомана с режим на усилване. 360° достъп за активиране на захранването.
   10. ВЪНШНИ ФИЛТРИ - прозрачни въздушни и водни филтри, позволяващи лесна проверка с един поглед.
   11. СИСТЕМА ЗА ПРОЧИСТВАНЕ - Напълно интегрирана AIRFLOW® и PIEZON® водопречиствателна система. Почиства течностите в рамките на една минута.
   НОВА ТЕХНОЛОГИЯ БЕЗ БОЛКА - Динамичният отзвук адаптира изходната мощност към силата, приложена върху инструмента. Без калкулация = ниска мощност. Висока съпротива = по-висока мощност за минимална инвазивност.
   СИСТЕМА ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА ВОДАТА - Системата е с регулируема температура на водата за топла и комфортна обработка.

   AIRFLOW® Наконечникът премахва биофилм, петна и зъбен камък върху естествени зъби, възстановявания и импланти. Почиства и полира в една единствена процедура.

   PERIOFLOW® Наконечникът работи с праховете PERIO и PLUS за премахване на субгингивен биофилм на дълбочина от 4 до 9 мм в пародонтални и пери-имплантатни джобове - Пародонтална терапия за начално и последващо проследяване (SPT) - Предотвратяване на мукозит / перимплантит - Първоначално и последващо лечение на мукозит / пери-имплантит.

   PIEZON® NO PAIN LED Наконечникът - След като използвате AIRFLOW®, премахнете остатъка от супра и субгингиален камък с инструмента PIEZON® PS.

    

   Технически данни:

   Захранване: 100 - 240 V, 50 / 60Hz
   Водно налягане: 2 - 5 бара (200 - 500kPa)
   Налягане на сгъстен въздух: 4,5 - 7 бара (450 - 700kPa)
   Размери (W x D x H) 260 х 290 х 245 мм
   Тегло: около 5 кг

    

   Mобилен карт AIRFLOW® STATION DV-048B (опция)

   трансформира AIRFLOW® Prophylaxis Master и AIRFLOW® One в изцяло мобилна 360° станция. Благодарение на напълно въртящите се ролкови лагери и минималистичния дизайн, те се възползват от по-голяма маневреност в най-малките пространства.

   ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН
   Лесно се почиства и поддържа. Всички кабели се съхраняват в станцията, за да се избегнат опасностите при движение.

   ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМПАКТЕН
   Ефективно управление на пространството за по-голям комфорт на потребителя.

   ЛЕСНО СЕ ДВИЖИ И СЪХРАНЯВА
   360° движение, идеално място за съхранение и тесни пространства.

   ДОПЪЛНИТЕЛНО МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ
   За допълнителни пластмасови шишета за прахове и други бутилки.

    

   преобразува AIRFLOW® Prophylaxis Master в ултра компактна профилактична станция без да има нужда от свързване с вода. AIRFLOW® STATION + се предлага с автономна и независима систем

    

   Mобилен карт AIRFLOW® DV-048А (опция)

   с автономно захранване с вода

   360° движение за по-голяма маневреност, идеална за лесно съхранение в тесни пространства.

   КАПСУЛОВАН ДИЗАЙН
   Лесно се почиства и поддържа. Всички кабели се съхраняват в станцията, за да се избегнат опасностите при движение.

   УЛТРА КОМПАКТЕН
   Ефективно управление на пространството с 360° движения, идеално място за съхранение и тесни пространства.

   АВТОНОМНО ЗАХРАНВАНЕ С ВОДА
   Няма нужда от външна връзка с водата.

   100% ПРОЗРАЧЕН ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР
   Проверявайте безпроблемно въздушната линия за примеси.