• COMBI - kомбиниран апарат за почистване на зъбен камък с ултразвук, полиране и избелване на зъби

   05020011 -COMBI - kомбиниран апарат за почистване на зъбен камък с ултразвук, полиране и избелване на зъби, Mectron. Специална цена по запитване
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   С предварителна поръчка

   Комбиниран апарат за почистване на зъбен камък с ултразвук, полиране и избелване на зъби. От тази година Mectron- Италия пусна на пазара нови модели на тези два апарата, които вече са както за над-венечно, така и за под-венечно лечение и профилактика! Изследванията напоследък показват, че когато се използва нискоабразивен прах, апаратите за полиране могат да се използват също и за отстраняване на субгингивалната плака. В сравнение с традиционното премахване на плака с ултразвуков скалер, този нов метод е по-бърз и отстранява повече плака в джобовете с 3-5 мм дълбочина. Комфорта на пациента е също по-голям, което превръща метода в идеално лечение за поддържаща пародонтална терапия. Новите Combi и Turbodent са специално проектирани за използване с този нов ниско абразиви на прах, clinpro ® от 3M ESPE или Soft и Perio на EMS. С един бутон позволява на потребителя лесно да превключвате между класическитя над-венечен "prophy" режим и на новия "perio" режим, със специално пригодено работно налягане. Тези настройки позволяват и в двата режима възможно най-доброто почистване и ефективност съчетана с нисък разход на прах.

   05020011 COMBI - комбиниран апарат за почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране и избелване на зъби
   (ултразвуков накрайник; ,връхчета S1, S2, S3, S6; динамометричен ключ K6; спрей глава; камера за Prophy на прах (250гр))
   Mectron Специална цена по запитване