• Endy 6200 микромотор с вграден апекс локатор

   Ionyx - Франция
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   С предварителна поръчка

    

   Endy 6200 микромотор с вграден апекс локатор, е предназначен за за препарация на коренови канали с никел-титаниеви пили и е съвместим с всички NiTi производители. Работи без педал и нужда от калибриране във всякакви среди (hypochlorite < 2,5%, sodium chloride, вода, слюнка, кръв и т.н.). Има Ъглов наконечник (135°C, 25g, микро глава 11.1 mm с пуш бутон ) в комплекта. Измерването се предава директно в обратния наконечник – без куки към пилата. Наконечника е от PEEK  пластмаса, което осигурява перфектна изолация.

   12 запаметени програми. Всяка програма отговаря на дефиниран въртящ момент (от 0,5 до 4N.cm) и скорост (от 100 до 500 rpm), на микромотора. По подразбиране апикалния стоп буфер е нагласен на 0.5. Има звуков сигнал за предупреждение с регулируемо ниво. « V или Λ » бутоните се за промяна на програмата. Можете да променяте стойностите на въртящия момент, скоростта и апикалния стоп буфер за всяка програма.

   Три режима на работа (Auto, Run и Apex Over):
   - Auto Mode: щом пилата е въведена в канала мотора тръгва автоматично и при изваждане на пилата спира. Има Apical AutoReverse функция. Има Torque AutoReverse функция.

   - Run Mode: мотора работи непрекъснато. Има AutoReverse функция. Има Torque AutoReverse функция.

   - Apex Over Mode: в този режим няма Apical AutoReverce. Той се използва за преминаване на апекса.Има Torque AutoReverse функция.

   СИГУРНОСТ

   Apical stop AutoReverse (има и в двата режима: Auto и Run): Щом пилата достигне зададения апикален стоп мотора спира и тръгва бавно в обратна посока на въртене.

   Torque AutoReverse (има го и в трите режима: Auto, Run и Apex Over):

   Всяко превишаване на предварително зададения въртящ момент автоматично спира мотора, който след това дава бавно заден ход, за да изтегли файла, като в същото време намалява риска от фрактури. Апарата генерира характерен сигнал и индикатор започва да мига.
   Endy 6200 е енергонезависим с 3 часа непрекъсната работа – има вградени акумулатори с бързо зареждане -  максимум2 часа. По време на зареждане светят два диода – зелен и оранжев. В края на зареждането оранжевия диод изгасва, зеленият показва, че зареждането е завършило. Ако батерията е повредена или зарядното не работи правилно червен диод свети вместо зеления и оранжевия. Превключва в режим на очакване ако не е активен  3 минути.

   В комплекта има ъглов наконечник, зарядно, 2 кабела за измерване, 2 електрода, 1 щипка, 1 адаптер за смазване, държател за наконечника.

    

   https://youtu.be/eWCQVIMA1qY